Sofie Schnoor sko og Aigle gummistøvler

Hos ottoline-sko finder du et bredt udvalg af damesko, damestøvler og damestøvletter. Vi har altid et hav af mærker og modeller fra de kendte og hotteste designere. Om du bare leder efter en let og elegant hverdags-damestøvle eller en smart gå i byen damestøvle, så finder du helt sikkert noget der kan falde i din smag i vores online butik. Er du typen der gerne lige vil prøve dine dame -støvler, sko eller støvletter inden du køber, så er du altid velkommen i en af vores fysiske butikker som du finder i Risskov eller i Århus C.

 

Sofie Schnoor sko
Leder du efter elegante sko hvor der er lagt vægt på tidens trend og mode, så er et par Sofie Schnoor sko helt sikkert det perfekte valg for dig. Sofie Schnoor sko er Dansk design der er præget af at være eksklusivt fodtøj til kvinder i stilfuldt skandinavisk design. Sofie Schnoor finder sin inspiration til hendes kollektioner fra bl.a. genbrugsbutikker og markeder. Sofie Schnoor er ikke kun sko og støvler, skal du være med helt fremme på moden, så kan Sofie Schnoor tøj helt sikkert også anbefales. Her får du ikke kun det sidste nye inden for moden men også tøj hvor der er tænkt over, at kvaliteten skal være i top.

 

Aigle gummistøvler
Aigle gummistøvler er kombinationen mellem en hiking støvle og en almindelig gummistøvle. De er de perfekte gummistøvler til brug i naturen. Med de lækre Aigle gummistøvler får du en støvle der har en uovertruffen pasform og som er behagelig selvom du skal gå en længere tur.

Aigle gummistøvlen blev rigtig populær tilbage i 1970’erne da de introducerede den perfekte støvle til ridesportsentusiaster. Her bed Aigle sig for alvor fast, som et af de bedste mærker inden for støvler til skoven og havet. Kig ind i vores online shop og find dine nye Aigle gummistøvler allerede i dag.