Actona møbler – Sofaer, spiseborde m.m.

Lectum er netop blevet forhandler af de super flotte og lækre Actona møbler. Actona Møbler er kendt for, at basere deres møbler på internationale trends inden for møbel moden. Når du køber Actona møbler er du ikke kun sikret kvalitetsmøbler men også møbler baseret på de nyeste trends og farver. Actona møbler dækker et bredt, så skal du bruge sofaer, stole, spiseborde, reolsystemer, havemøbler eller kontormøbler, så er Lectum’s afdeling med Actona møbler et besøg værd. Husk at  vi naturligvis har fri fragt på alle vores Actona møbler.

 

Actona sofa
Skal sofaen skiftes? Så kan en Actona sofa varmt anbefales. Actona sofaerne er delt ind i to kategorier, om du er til URBAN stilen eller CASUAL stilen er helt op til dig. Med en Actona sofa URBAN style får du en sofa med rene linjer og et strømlinet look, for at blødgører det stramme og strømlinede look, kan man f.eks. vælge lidt afrundede hjørner og/eller nogle brede armlæn.
Vælger du en Actona sofa CASUAL style, så får den komfortable sofa i smukt og stilrent design. Actona sofa Casual style er den klassiske sofa med bløde og runde former. Her får du en sofa hvor der er lagt vægt på super siddekomfort.

 

Actona valg af sofa
Når du skal vælge din Actona sofa, har du et hav af valgmuligheder. Skal det være en sofa i stof eller læder? Skal det det være en 2, 3, 4 personers sofa, en sofa med chaiselong, eller er i på jagt efter en elegant hjørnesofa? Actona har et lækkert og flot sortiment inden for alle genrer. Kig ind til Lectum og se det store, flotte udvalg.