Bering Ure: Med den arktiske natur som inspirationskilde

I 2008 sprang forretningsmanden René Kærskov ud af en russisk helikopter lige over Nordpolen. Da han sprang ned igennem den iskolde luft, fik han øjnene op for den smukke natur af is og den rolige atmosfære. Denne rene arktiske natur fascinerede ham. Hjemme i Danmark ville den isnende smukke natur ikke slippe ham igen, og han fortalte om sin fascination til sine forretningspartnere. Med inspiration i denne kolde og smukke natur skabte de sammen Bering Ure, der tager udgangspunkt i isens enkle, rene og betagende skønhed – den skønhed René mødte på Arktis.

Et tidløst design der holder i årevis

Da det er den smukke arktiske is, der ligger som inspirationskilde til Bering Ure, er urene også lavet i et enkelt og robust design, som kan holde til tidens slid. Ligesom isbjergene er urene lavet i meget hårde materialer, hvilket giver dem en ekstra lang levetid. De er f.eks. designet med safirglas, som er meget hårdt og derfor ridsefast. Urene er både i deres design og robusthed tidløse, så de både kan holde til slid og skiftende mode. Disse tidløse, smukke og elegante ure er lavet i et meget fladt og enkelt design, der på bedste vis viser den danske minimalisme.

Bering Titanium

Bering Titanium er ure i et smukt og enkelt design. Urene i dette design er utrolig lette og fleksible, og de er dermed yderst behagelige at have på. Urene vises frem med elegance og med et pure look af rustfrit stål. Du kan både vælge dit ur med en glatpoleret overflade eller i børstet stål.

Stort udvalg

Hos Jyderup Smykker har vi et stort udvalg af Bering Ure, så du kan helt sikkert finde lige præcis det design, der falder i din smag. Når du køber et ur fra Bering, får du 3 års garanti. Du er derfor sikret imod, at dit nykøbte ur står af før tid.

Så besøg Jyderup Smykker og vælg dit næste ur blandt disse eksklusive ure i et lækkert, elegant og dansk minimalistisk design. Så kan du stole på, at dit ur holder i mange år fremover.