Bilforsikring med det hele!

Er du bilejer, så kan du med fordel vælge at tegne en bilforsikring til hos Techno Forsikring. Du kan således sikre, at din bil er dækket komplet ind i tilfælde af en skade. Til en favorabel pris kan du sikre dig selv økonomisk stabilitet, da Techno Forsikrings bilforsikring indebærer en fast præmieordning. Det vil sige, at prisen på din forsikring er fast og dermed stiger den ikke, hvis du er årsag til en bonusbelastende skade på bilen. Det er kun, hvis du forårsager flere skader, at det vil bevirke din forsikringspræmie og vilkår.

Ansvarsforsikring og kaskoforsikring
Når jeg skriver, at du med denne bilforsikring er komplet dækket ind, så skyldes det, at forsikringen både består af en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring. Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring i Danmark. Med denne er du dækket ind, du skulle påføre skade på andre biler, personer eller ting. Men hvis uheldet også medfører skade på din egen bil, så rækker ansvarsforsikringen ikke. Derfor er det vigtigt for din egen sikkerheds skyld, at den bilforsikring du vælger, også indebærer den nævnte kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker skader på egen bil – skader der enten er opstået ved for eksempel et sammenstød med andre biler eller ved hærværk. Derudover er du også dækket økonomisk ind ved tab af køretøjet ved tyveri eller røveri. Du er kort fortalt helt dækket ind med en bilforsikring fra Techno Forsikring.

Lyder dette som noget for dig, så smut ind på Techno Forsikrings hjemmeside, og tjek deres mange fordele ud. Deres forsikring dækker i hele Danmark samt i lande, hvor du skal have det grønne kort med.

En sikkerhed i hverdagen
Jeg har selv tegnet en forsikring hos dem, og jeg har været mere end tilfreds med dette. Jeg har særligt været glad for det faktum, at al fastmonteret ekstraudstyr på min bil også er dækket ind i den forsikring, jeg har tegnet hos dem. Det giver mig bare en ekstra sikkerhed i hverdagen og gør, at jeg kan sove med ro i sindet velvidende, at jeg ikke risikerer at blive økonomisk ruineret i tilfælde af et uventet uheld. Jeg gik bare ind på technoforsikring.dk, og i løbet af kort tid havde jeg fået tegnet en forsikring, der dækker alle mine behov og ønsker.