Boligrenovering i Århus?

Magnus Bjerre er en professionel og kompetent samarbejdspartner i forbindelse med både store og små renoveringsprojekter. Hans passion for tømrerfaget mærkes tydeligt i løbet af ens samarbejde med ham, da han tager sig den nødvendige tid til at sætte sig ind i den enkelte kundes behov og ideer. Desuden er han i stand til at komme med mange forskelligartede løsningsmodeller grundet hans mange års erfaring i branchen.Han ved, hvad der virker både rent byggeteknisk og designmæssigt. Så hvis du mangler en til at varetage din renovering i Århus, så er Magnus Bjerre det oplagte valg.

Magnus Bjerre og hans kompetente stab af medarbejdere har solid erfaring med renovering i Århus, og kan varetage alt lige fra totalrenoveringer til facaderenoveringer.

Totalrenovering

I forbindelse med en totalrenovering, får man som regel det optimale resultat, hvis man tager udgangspunkt i de tanker, som arkitekten havde dengang huset oprindeligt blev tegnet. På den måde bevarer man det æstetiske udtryk, og man undgår, at den oprindelige stilart går tabt. Magnus Bjerre gør altid sit forarbejde ordentligt og sætter sig ind i, hvornår det pågældende hus er fra og hvem, der har udarbejdet den originale plantegning. Det oprindelige design bliver derefter inkorporeret i den nye boligplan, så de arkitektoniske elementer kan gå igen.

Facaderenovering

Ser facaden på din bolig eller virksomhed afskallet og slidt ud, så kan Magnus Bjerre hjælpe dig med at genoprette skaden. Man kan hurtigt få et indtryk af, at en bygning heller ikke er velholdt indvendig, hvis den udvendige facade ikke er pæn. Derfor kan det være en god ide særligt for erhvervsdrivende at være opmærksom på dette, så eventuelle kunder ikke får et forkert indtryk af deres virksomhed. Magnus Bjerre har også en solid erfaring med denne form for renovering i Århus, og han kan derfor hurtigt og effektivt udbedre skaden – uanset om skaden skyldes slid, fugt eller frost.