Børnemøbler, opbevaringsmøbler, Actona møbler

Moderne Manis-h børnemøbler fra Lectum
Når der skal møblers inde i børneværelset er løsningerne mange. I mange bolighuse og møbel forretninger spænder udvalget lige fra intet til alt. Og det samme gør prisen og kvaliteten. Det kan være svært at gennemskue, hvad man helt får for sine penge og er det køb og smid væk møbler. Men hos Lectum tilbydes forbrugerne en tidssvarende og nem løsning til børn fra aldrene 3-14 år. Manis-h børnemøbler er et moderne og tidløst produkt, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd. Design mulighederne er uendelig! Det som begynder med bare at være en seng/briks kan på et øjeblik ud bedres til etageseng med skrivebord eller en legehule. Manis-h børnemøbel sortiment består bl.a. senge, kommoder, reoler og skabe i mange forskellige udformninger og farver. Derfor er mulighederne mange og vil med sikkerhed fald i ungernes smag.

Opbevaringsmøbler fra Lectum
Hos Lectum finder man et bredt udvalg af opbevaringsmøbler. Skænke, skoreoler, kommoder og reoler som med sin gode struktur og glatte overflader er nem at holde rene. Design og funktionalitet er i højsædet på disse produkter, hvilket gør det nemt at finde en passende plads i ens hjem til et eller flere af disse produkter. Lectums opbevaringsmøbler kommer i mange forskellige designs og farver, hvilket vil virke naturligt de fleste hjem, om det enten er et hjem med mange farver og kulørt liv eller om det er til et minimalistisk hjem, hvor design og funktionaliteten er i fokus. Ved bestilling af opbevaringsmøbler hos Lectum bliver varen leveret fragtfri.

Actona møbler
Actona møbler leverer drømme til sine kunder og deres produkterne er stilfulde, funktionelle og har helt sikkert også en særlig pris. Men tænk at have muligheden for at kunne sætte i helt eget præg på det inventar som skal udgøre ens hjem. Skal det være New York style, Boheme eller noget helt tredje.  Actona møbler giver i hvert fald dig muligheden for selv at bestemme. Actona møbler er en proaktiv virksom med hovedsæde i Holstebro. Og selvom Holstebro lyder meget lokalt, så er Actona Møbler globalt orienteret. Med sine produktionsfaciliteter i Kina og Ukraine samt lagre i Kina, England og Danmark og salgsselskaber i Australien og England samt en medarbejderstab på 1100 mennesker på verdensplan, må man sige at Actona møbler er global.