Coach uddannelse i Jylland

Coach uddannelse til hvem og hvorfor?

 

En coach uddannelse er til dig som ønsker at udvikle dig selv personligt og få kendskab til nye værktøjer der gør det nemmere for dig at lede og give værdi til andre. Både på hjemmefronten og på arbejdspladsen. Vi har alle en tilbøjelighed til at hænge fast i vores gamle og vante rutiner og tit kræver det at få andre øjne på de vaner vi som mennesker nu engang tillægger os. Griber vi situationer rigtigt an når barnet eller for den sags skyld måske en kollega, reagerer anderledes end forventet? Har vi de rigtige værktøjer til at håndterer disse situationer eller har vi behov for assitance?

 

En uddannelse inden for coaching i Jylland vil give dig de rette værktøjer, så du er klædt rigtigt på til at håndtere uventede situationer og dermed også klarer hverdagens små problemer med oprejst pande. Du vil lære at se livet fra en anden side og måske ud fra et lettere og mere simpelt synspunkt.  

 

En personlig uddannelse som en coach uddannelse nu engang er, er en god og vigtig investering på længere sigt. Mange virksomheder investere i en uddannelse til deres ledere for på den måde at give dem de korrekte redskaber til at lede og coache medarbejdere i virksomheden. Den enkelte leder vil lære at motivere og inspirere andre medarbejdere, for på den måde at optimere alles ressourcer og opnå den optimale synergieffekt.

 

Den bedste coach uddannelse i Jylland får hos Bladbjerg Kibsgaard. Bladbjerg Kibsgaard står for udvikling, balance og lederskab og er skabt af Helle Kibsgaard og Lisbet Bladbjerg.

 

Helle Kibsgaard har mere end 25 års erfaring med ledererfaring i erhvervslivet, bestyrelsesarbejde, Human Resource management, projektledelse mm. Helle har derfor en solid rygsæk med de rette værktøjer og passionen for at lære fra sig og lære andre at holde balance i livet er en god kombination.

 

Lisbet Bladbjerg er uddannet sygeplejerske, udviklings- og psykoterapeut samt MasterCoach og en del erfaring med undervisning, personaleledelse. Lisbet underviser som personlig coach, terapeut, udviklingskonsulent og sparringspartner. Passionen er at få mennesker til at forstå hinanden og bruge de rette værktøjer samt alle de ressourcer vi har som mennesker.
Søger du efter en coach uddannelse i Jylland så er det Helle og Lisbet og resten af det professionelle team du skal have fat i.   

 

 

Coach uddannelse Jylland