Dæktilbud

Dæktilbud lige til døren! Endeligt at det blevet muligt at finde dæktilbud fra et værksted i nærheden af, hvor man bor. Takket værd Cartendo, så kan man nu finde dæk tilbud ud fra ens postnummer og dermed kun relevante tilbud på dæk fra et værksted, som ligger i nærheden af, hvor man bor. Det er første gang nogensinde i Danmark at man så let kan få de bedste dæktilbud og dækpriser i løbet af no time!

Dæktilbud der passer hver gang

Cartendo som er et nyt koncept der  så dagens lys for første gang 1. August 2015 er på mange måder unikt, når det kommer til at skaffe de bedste dæktilbud. På Cartendo.dk er der skabt en smart ”dæk søgemaskine”, som på ingen tid gør det muligt at sammenligne dækpriser og finde de bedste dæktilbud. Man skal blot indtaste sin nummerplade og postnummer, hvorefter alle de relevante tilbud på dæk tæt på postnummeret dukker op. Og her er der vel og mærke tale om dæk tilbud på dæk, som passer til bilen. Der er så at sige en form for pasningsgaranti, da dæk søgemaskinen via nummerpladen automatisk kan finde model og bilmærke. Derfor få man kun vist dæk, som passer til bilen og skal derfor ikke selv tænke på dækstørrelse mv. Dog skal man være opmærksom på, at hvis man ikke har haft bilen fra nu, så har en tidligere ejer måske ændret ved størrelsen ifm. nye fælge til bilen.

100% uafhængige dæktilbud

Der findes andre dækportaler, men alle er de ejet af eller drevet af én værkstedskæde eller én dækleverandør og er derfor ikke objektive, når det kommer til at give dæktilbud. Derfor ønsker man at kunne sammenligne flere dæktilbud, skal man søge på flere forskellige portaler, ringe til værksteder og lignende. På Cartendo.dk er der i 100.000´vis af tilbud på dæk fra en kombinationen af værksteder og dækleverandører. Det skaber lynhurtigt et gennemsigtigt marked for forbrugerne, og gør dækbestillingen til noget der kan overstås på få minutter

Unikke dæktilbud

I kraft af, at de dæktilbud du finder når du sammenligner dækpriser via Cartendo, er lagt på af værksteder og dækleverandørene selv og at disse dæk tilbud ikke nødvendigvis findes andre steder, så vil det sige at du får helt unikke dæktibud via Cartendo. Du kan med andre ord ikke være sikker på, at du kan finde disse unikke tilbud på dæk et andet sted.

dæktilbus