DJI Phantom Inspire Drone

En DJI Inspire Phantom drone har det hele i ét, hvis du leder efter den bedste trone til luftfotografering. DJI Phantom Inspire er en quadcopter af aller højeste kvalitet, hvilket vi vil komme nærmere ind på i denne anmeldelse af DJI Phantom Inpire dronen.

Advanceret DJI Phantom med de bedste flyegenskaber

Med den kraftfulde og samtidigt overraskende lette DJI Inspire Phantom drone får du en drone, som er fleksibel udover det sædvanlige. Samtidigt får du en stabilitet, der gør at optagelserne taget med drone er skarpe, rolige og præcise. Med DJI Inspire Phantom dronen får du så meget stabilitet at du kan fokusere på at lave flotte optagelser med dronekameraet i stedet for at skulle for mange kræfter på selve styringen.

DJI Phantom Inspire Drone

Kamera til DJI Phamtom Inspire

Inspire RAW designet af DJI Innovation er lidt af en revolution. Inspire er meget let at betjene og giver fremragende billedkvalitet (Ultra HD 4K), ved hjælp af det 3D gimbal monterede kamera og et landingsstel der kan løftes. Dette professionelle og medfølgende kamera til din Inspire drone giver dig optagelser af den bedste kvalitet!

Innovativt dronedesign

DJI Phantom dronedesignet er innovativt og aerodynamisk hele vejen igennem. Selve armene på dronen er produceret i kulfiber, hvilket giver høj styrke og stabilitet under flyvningen. Faktisk er alle delene på DJI Inspire dronerne udvikler med 100% fokus på holdbarhed og aerodynamik, hvilket har gjort denne drone som det foretrukne valg for mange kendere.

Du kan også læse mere om DJI Inspire her: http://wiki.dji.com/en/index.php/Inspire_1