DK-TEC

Hvem er DK-TEC
DK-TEC har siden 1993 været leverandør af diverse landbrugsmaskiner, reservedele samt diverse andre ting og sager til forskellige kundesegmenter. Kunderne er især landbrug, skovbrug og have-anlæg. Målgrupperne er lige fra de helt små hobbylandmænd til de store landmænd med forskellige behov og ønsker. De seneste år er sortimentet af maskiner blevet udvidet med mange nye former for maskiner og rebskaber, hvilket har resulteret i mange flere kunder såsom den grønne sektor, offentlige institutioner og ligeledes mange private kunder.
Hovedaktiviteten hos DK-TEC er handel med maskiner og diverse redskaber primært til agenturer og egenimport til maskinhandlere.

 

Stort udvalg
I webshoppen kan man hurtigt og nemt danne sig et overblik over hvilke maskiner/produkter som de tilbyder. Her kan blandt andet nævnes jordredskaber såsom en stennedlægningsfræser. Denne type maskine er næsten uundværlig for landmanden der skal omlægge græsmarken enten til hestene eller til køerne. Der findes flere forskellige typer og størrelser af fræserne, så DK-TEC har en maskine der passer til alle behov og ønsker. Webshoppen bugner af et kæmpe sortiment af landbrugsmaskiner i en høj kvalitet til en hurtig levering.

stennedlægningsfræser
stennedlægningsfræser

Pris og kvalitet
Pris og kvalitet hænger nødvendigvis ikke altid sammen. Hos DK-TEC vil man nemlig altid anskaffe sig en stennedlægningsfræser i en høj kvalitet men til en meget konkurrencedygtig pris! De konkurrencedygtige priser gør sig gældende på hele sortimentet af landbrugsmaskiner, redskaber mm.

 

Rådgivning før, under og efter køb.
Det største fokusområde hos DK-TEC er kundeservice. Og dette gælder både før et køb, under køb og efter køb! Står man i den situation at man skal anskaffe sig en ny maskine f.eks. en stennedlægningsfræser er man mere end velkommen til at kontakte personalet, som gerne giver dig en helt rigtige vejledning og rådgivning i forbindelse med et køb. Så er du som kunde sikret at du får den rigtige maskine fra starten af og at du kan komme i gang med at bruge den fra dag 1 af. Før den nye maskine leveres på adressen gøres den 100 % køreklar og bliver gennemtestet for at følge op på eventuelle mekaniske fejl. På denne måde er DK-TEC sikret at kunden ikke står med en maskine der ikke er tilfredsstillende. Efter køb hjælper de s også med at sørge for at den nye stennedlægningsfræser fungerer i flere år frem. Man kan selvfølgelig ikke garanterer for diverse sliddele og for at gøre det nemmere for kunden, har DK-TEC altid diverse reservedele på lager til alle de maskiner der bliver levereret rundt omkring i hele Danmark.