Dokumenthåndtering

Forhandler af webbaseret dokumenthåndtering

Elektronisk dokumenthåndtering

Bruger virksomheden alt for meget tid på at dokumenthåndtering i dagligdagen? Bliver dokumenterne væk i rodet på kontoret eller er de endt på den forkerte medarbejders skrivebord? Eller værst af alt har man oplevet at alle dokumenterne i virksomheden er forsvundet ved brand eller oversvømmelse?

Nutidens teknologi har givet dokumenthåndtering en helt ny drejning. Teknologien har givet virksomhederne nye muligheder for håndtering af dokumenter.

Med elektroniks dokumenthåndtering har medarbejderne bedre styr på dokumenterne og bruger derfor mindre tid på at håndterer diverse dokumenter. Elektroniks håndtering af dokumenter giver et bedre overblik og bedre arbejdsrutiner for de enkelte medarbejdere.

DocuWare er et webbaseret dokumenthåndtering system til alle forme for virksomheder. Dette system arkivere og organiserer alle former for dokumenter, elektroniske dokumenter såsom e-mils, fakturerer mm. Systemet er nemt tilgængelig for alle i virksomheden, hurtigt og nemt og hvor som helst og når som helst.

For flere informationer omkring dokumenthåndtering i elektronisk form er man velkommen til at kontakte EDH Technology på 70 20 07 60.

 

 

dokumenthåndtering