Er du gået i stå med din personlige udvikling?

Måske ville det være noget for dig med en uddannelse til coach. En sådan uddannelse vil give dig et fornyet syn på dine personlige lederegenskaber og tilegne dig vigtige værktøjer i forhold til at opmuntre og motivere andre mennesker – dette vil gøre dig bedre egnet til ikke mindst at lede dig selv, men også andre mennesker.

En uddannelse til coach er for dig, der har mod på at udvikle dig selv personligt, og gerne vil have kompetencer, der gør dig i stand til at motivere og inspirere dine kollegaer. Dette vil uden tvivl kunne gavne din karriere som leder, da du lærer at optimere og udnytte de ansattes ressourcer på bedst muligt vis. Du vil desuden lære at håndtere sociale konflikter og stress relaterede udfordringer, hvilket er yderst relevant i en tid, hvor så mange danskere bliver ramt af stress. Under en uddannelse til coach vil der også være fokus på at forbedre de deltagendes sproglige kompetencer således, at de bliver i stand til at fungere som mediatorer mellem organisatoriske niveauer i virksomheden.

For at opsummere det kort, så vil en uddannelse til coach give dig vigtige redskaber, der kan anvendes i forbindelse med ledelse og samarbejde.  

Rent personligt vil du også få et indblik i dine egne værdier og behov, og du vil få et andet og mere positivt blik på tilværelsen. Målet er at få de deltagende til at begynde at se mulighederne frem for problemerne i deres livssituation, og dermed give dem fornyet handlemuligheder i livet. Dette vil gøre dig i stand til at præstere bedre både i arbejdssammenhænge og på den private front. Det er personligt lederskab, der giver mening.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du med fordel tilmelde dig Bladbjerg Kibsgaards coachuddannelse. Efter endt uddannelse vil du kunne kalde dig selv for mastercoach og udviklingskonsulent, hvilket uden tvivl vil kunne pynte på ethvert CV. Uddannelsen vil kunne ændre dit karriereliv såvel som dit privatliv i en positiv retning.