Efterårsferie Fyn

Det er ved at være efterårsferie på Fyn og rundt om i det danske land. Bor du på Fyn eller har planer om ”efterårsferie Fyn” så læs med her og få inspiration til din efterårsferie.

Efterårsferie for hele familien på Fyn

Der er mange sjove efterårsaktiviteter på Fyn – både omkring Odense og Svendborg og selvklart det Sydfynske øhav. Holder du efterårsferie med hele familien på Fyn og er I en aktiv familie eller er der bare børn med på efterårsferien så er det helt klar værd at tage en tur i Gorilla Park i Svendborg. Det tager kun 30 min fra Odense.

I Gorilla Parken kan du opleve den unikke efterårsoplevelse at svinge sige, kravel og løbe fra tre til tre – højt oppe i luften. Det giver et sus i maven, men er 100% sikkert og sjovt. Gorilla Park skriver selv: Efterårets lidt køligere vejr er ingen hindring for gorillabrøl og sus i maven. Vi lover, at du nok skal få varmen. Find overtøjet frem og invitér dine kære på en unik udflugt i efterårsferien i Gorilla Park Svendborg. Parken byder på grænseoverskridende oplevelser på forskellige niveauer, så i alle kan få sus i maven og sved på panden”.

Ser man på de besøgendes anmeldelser og reviews af deres efterårsferieoplevelser af Gorilla Park på Fyn er der ikke i tvivl om det er en sjov og anderledes oplevelse. En sjov efterårsoplevelse i det fri, hvor man kan udnytte den smukke udsigt og have det sjovt hele dagen.

Save