Din elektriker i Kolding og omegn.

Kolding har fået ny elektriker!

Nu er Vagn O. Electric også din lokale elektriker i Kolding og omegn. Denne virksomhed har siden 1950 været et kendt navn inden for elinstallatører, elektriker osv. i området ved Kolding. Med et stærkt team af veluddannede elektrikere står vores team klar til at servicere nye og gamle kunder med både store og små opgaver indenfor EL. Installation af nye hårde hvidevarer, større tekniske el-opgaver i forbindelse med nybygning eller renovation af ældre elinstallationer. Ingen opgave er for stor eller for lille! Vi servicerer både privatkunder samt små og store erhvervskunder.

Med en elektriker fra Vagn O. Electric er du som kunde sikret en fagudlært elektriker med de rette kompetencer. Alle medarbejdere kommer løbende på kursus så standarden af den enkeltes arbejde opretholdes. Indenfor netop dette bliver lovgivning ofte opdateret og det er derfor yderste vigtigt at alle medarbejderne holdes informeret om den gældende lovgivning. Dette gøres bedst muligt ved at sende dem på kursus løbende.

Vagn O. Electric er medlem af TEKNIQ. En brancheorganisation for installatører. Dette giver ligeledes kunderne en sikkerhed i at, medarbejderne er ansat under de rigtige vilkår. De er alle ansat under den rigtige overenskomst.

Er du interesseret i at høre mere omkring hvilke opgaver din lokale elektriker i Kolding kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte Vagn O. Electric på telefon eller på mail som du finder via hjemmesiden. Vi tager gerne en snak med dig vedrørende dit behov og hvilken løsning der vil passe bedst for dig.