Vi kan og vil ikke leve uden elektricitet

Vi er blevet afhængige af elektricitet i vores hverdag, kort sagt vi kan ikke uden. Der går ikke en dag uden at lyset er tændt, mobiltelefonen ligger til opladning, opvaskemaskinen kører eller tøjet bliver tørret i tørretumbleren. Vi kan slet ikke hænge sammen som mennesker hvis vi skal undvære el.

Der findes to former af el – nemlig jævnstrøm og Vekselstrøm. Jævnstrømmen som fås igennem f. eks. batterier og solceller. Denne type strøm løber altid samme retning.

Vekselstrøm får vi igennem stikkontakterne i hjemmet. Strømmen bliver produceret hos de mange forskellige kraftværker. Og det er netop denne type af el som vi bruger mere og mere af.

Som teknologien udvikler sig med hastige skridt bruger vi mere og mere af den nævnte vekselstrøm. Vi benytter stort set alle computere på arbejdspladsen i dag, tablets skal oplades og ligeledes skal vores mobiltelefoner. Selv mange skoler kræver at eleverne har en tablet til rådighed og at den skal være ladet helt op til næste skoledag.

Grundet vores nødvendighed af stikkontakter i hjemmet er der flere og flere der får installeret kontakter i både køkken og andre rum i hjemmet. Nu til dags er det ikke nok med blot få stikkontakter i det enkelte rum.

Skal man have installeret flere stikkontakter hjemmet, er man nødsaget til at få en fagmand til at klare opgaven. Dette er ikke en opgave man selv må springe ud i hvis man ikke har den nødvendige viden. Uanset hvilken opgaven indenfor el du skal have klaret, har det stor betydning hvilken elektriker du vælger.

Hos Vagn O. Electric har vi igennem mange år været en stor og pålidelig elektrikervirksomhed i Kolding. Igennem årene har de opbygget en stor kundegruppe, af både privat- og erhvervskunder. Vi klarer stort set alle opgaver, store som små. Om Fru. Hansen skal have installeret en ny vaskemaskine eller om der skal udarbejdes et større installationsarbejde, så er Vagn O. Electric klar til at løfte opgaven.