Elektronisk fakturahåndtering

Forhandler af webbaseret dokumenthåndtering
Elektronisk fakturahåndtering

Bruger medarbejderne for meget tid på at håndterer fakturaer i det daglige? Er bunken af papir blevet for uoverskuelig og er medarbejderne demotiveret grundet manglede overblik?

Gør dine medarbejdere og dig selv den tjeneste at investere i elektronisk fakturahåndtering. Der er mange fordele ved sådan en investering og det vil komme alle parter i virksomheden til gode.

Spar tid med elektronisk fakturahåndtering – brug medarbejdernes tid optimalt med et webbaseret program, der holder styr på alle fakturaer i virksomheden. Med enkelte klik har man fundet det dokument som man står og har behov for, i stedet for at man skal bruge tid på at finde den rigtige mappe frem, der måske ikke står på sin plads.

 

faktura-haendtering

 

Med elektronisk fakturahåndtering bliver selve arbejdsrutinerne nemmere og mere overskuelige, hvilket resulterer i medarbejdere der er mere motiverede.

Man kan med evida få en glidende overgang fra papir til elektronisk fakturahåndtering. Læs mere om evida her. EDH Technology tilbyder et dansk udviklet system, 100% webbaseret, fuldt integrerbart med virksomhedens økonomisystem.