Er din omsætning gået i stå?

Driver du en online forretning eller mangler du leads? Så er det måske på tide at prøve noget nyt.

Search Partners er et nystartet bureau med mange års erfaring inden for online marketing. Her skeles ikke til, hvor store kunderne er, kun hvor kunderne skal hen – med deres online tilstedeværelse. I øjenhøjde.

Vi tror ikke på, at det kun handler om gamle vaner og ting der virkede før i tiden, det handler i høj grad om, at være med helt fremme i skoene. Udsigt og perspektiv er en afgørende faktor, sammen med modet til fornyelse.

Men hvis du skal finde et digital marketing bureau, så er tillid uden tvivl en af de vigtigeste faktorer. Digital fornyelse handler om meget mere end tal, klikrater, omsætning, udgifter og tørre tal. Du overgiver potentielt den største salgskanal til et bureau. Måske endda et bureau der adskiller sig i deres måde at gøre tingene på.

Alle virksomheder har gennem årene været kunde i et bureau, der potentielt har lovet noget der ikke holdt. Sikkert ikke bevidst eller fordi de ikke har forsøgt, men måske fordi, at de glemte det store billede.

Der ændres hele tiden på de tekniske krav, men hvad er din garanti for at de løsninger er implementeret på din virksomheds hjemmeside? Lad Search Partners lave en gennemgang af din side, præsentere det i øjenhøjde over en kop kaffe og give et skarpt tilbud. Med en køreplan der holder vand. Uden at sætte urealistiske forventninger til resultaterne og tidshorisonten.

Digital marketing og tilstedeværelse, handler ligeså meget om lysten til at samarbejde. Altså samarbejde mellem din virksomhed og det bureau du vælger. Og om lysten til at forbedre. Lad derfor et professionelt digital marketing bureau hjælpe dig. 

Din hjemmeside er langt mere end et værktøj, det er omdrejningspunktet i den digitale omstilling, alle virksomheder skal igennem. Derfor er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner, der ser på tingene fra dit perspektiv. Vi mener at digitaliseringen kan styrke alle virksomheder der hopper om bord, men jo senere man hopper ombord – jo længere væk er resultaterne og jo hårdere er kampen for de gode placeringer.