Få hjælp til at tabe dig med din lokale diætist i Holstebro

Du kender det godt. Du har prøvet den ene slankekur efter den anden, men lige meget hjælper det. Du er på nippet til at give op nu, for lige meget hvad du gør, så kan du ikke tabe dig. Eller måske er dit problem, at du ikke kan holde vægten nede, når slankekuren er ovre. Måske er det så ved at være tid til at få lidt hjælp til dit vægttab. Slanke+ er din lokale diætist i Holstebro. Vi tager nemlig ud i hele Holstebro kommune. Vi tager faktisk ud til det meste af Jylland med udgangspunkt i vores base i Aulum.

Vi hjælper både børn og voksne

Hos Slanke+ kan du få hjælp til dit vægttab, uanset om du er barn, ung eller voksen. Vi hjælper dig eller dit barn til at forstå din eller hans/hendes vægt, og så hjælper vi med at opsætte realistiske mål for vægttabet. Nogle mål der kan holde år efter år. Et vægttab er nemlig ikke bare en kort slankekur men en helt ny livsstil.

Få en diætist hjem til dig

Hvis du er blevet interesseret, kan du kontakte os, og få en konsultation på 75 minutter. Her vil du sammen med en af vores professionelle diætister komme til bunds i, hvilke vaner du har, din hverdag, dine mål for vægttabet, og de muligheder du har. Vi kommer med råd og vejledning til, hvad du kan gå i gang med. Du er ikke forpligtet til at købe mere efter dette lille møde. Men synes du, at du har behov for det, kan du tilkøbe et tre-måneders forløb hos os, hvor vi hjælper og guider dig igennem dit vægttab.

Foredrag om sundhed på arbejdspladsen

Slanke+ tilbyder også foredrag, der kan skræddersys foredrag om lige det du og din virksomhed ønsker og har brug for.
Det mest populære foredrag, handler om sundhed på arbejdspladsen.

Så ring på 26 64 67 40 få din diætist i Holstebro til at hjælpe dig både til at tabe dig og holde din vægt.