Fiskeopskrifter der er sunde og nemme

Leder du efter lækre og nemme fiskeopskrifter? Hos Thorfisk.dk finder du et bredt udvalg at super lækre og nemme fiskeopskrifter. Der findes fiskeopskrifter både til fest og til hverdag. Samtidig får du mulighed for at få tilsendt indkøbslisten til alle fiskeopskrifter på SMS.  Så bliver det ikke nemmere at spise fisk 2 gange om ugen.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at vi spiser 200-300 g fisk om ugen.

Fiskeopskrifter fra Thorfisk gør det nemt for dig at varier mellem de fede fisk så som sild, makrel og laks og de magre fisk som torsk, rødspætter og tun.

Hvis du vil være sikker på at få nok D-vitamin, så er det bedst at spise masser af fisk, så det kan anbefales en tur rundt i Thorfisk’s fiskeopskrifter.

 

Ovnbagt laks
Et godt eksempel på en nem og lækker ovnbagt laks kunne være ovnbagt urtelaks med pasta og grønsager.

Laks er en nem fisk at gå til, den har ikke mange ben, den indeholder sunde omega 3 fedtsyre, og er meget proteinholdig. Omega 3 har en god indvirkning på hjertekar systemet. Det meget store indhold af protein i ovnbagt laks er med til at sætte gang i forbrændingen. Så hver en bid du tager af ovnbagt laks, er med til at du forbrænder flere kalorier, og giver en af de bedste mæthedsfornemmelser.

Opskriften på ovnbagt laks finder du på www.Thorfisk.dk  sammen med andre lækre og sunde fiskeretter.

 

Laks med pasta
Står dagens menu på laks med pasta, kan det anbefales at kigge forbi Thorfisk.dk. Her finder du inspiration til mange, lækre opskrifter på laks med pasta og mange andre nemme opskrifter på lignende fiskeretter.

Laks indeholder mange livsvigtige ting så som sporstoffet selen, der er med til at forstærke dit immunforsvar.  Den er en af de bedste kilder til D-vitaminer. Et underskud af d-vitamin kan føre til knogleskørhed. Spiser du laks med pasta indtager du også de vigtige omega3 fedtsyrer, der er med til at holde din krop helt på toppen.

Frisk laks fra Thorfisk finder du hvor du i forvejen handler dagligvarer.