Førstehjælpskursus til kørekort i Herning

Det er obligatorisk for nye bilister at gennemføre et førstehjælpskursus i forbindelse med, at de tager deres kørekort. Udover at lære de basale teknikker inden for genoplivning, giver disse kurser de deltagende en forståelse for, hvordan de kan afværge livstruende situationer i trafikken. Det skal forstås på den måde, at de lærer, hvordan man yder førstehjælp til de skader, der typisk forekommer i en trafikulykke.

Hvis du er ved at tage dit kørekort, så kan du med fordel deltage i Genstarthjertets førstehjælpskursus til kørekort i Herning. Virksomheden har siden 2015 udbredt kendskabet til førstehjælp, og har en solid erfaring med at afholde denne form for kurser. Deres kompetente instruktører har en stor teoretisk viden såvel som praktisk ballast at trække på, hvilket deres undervisning i høj grad bærer præg af. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, så tager instruktørerne sig den nødvendige tid til at hjælpe dig for således at sikre, at samtlige deltagere får det optimale ud af kurset.

Genstarthjertets førstehjælpskursus til kørekort i Herning følger Dansk Førstehjælpsråds anbefalinger og opfylder dermed alle de formelle lovkrav. Kurset er derfor gyldigt, hvis du tager kørekort til bil, MC og traktor. Efter du har gennemført dette førstehjælpskursus til kørekort i Herning, vil du kort tid efter modtage dit certificerede førstehjælpsbevis med posten. Dette skal du vedlægge, når du på et senere tidspunkt ansøger om at gå op til køreprøve. Kurset tager 8 timer, hvilket er en lille tidsinvestering i forhold til den viden, som du tilegner dig. Du vil efterfølgende være i stand til at gøre en kæmpe forskel for et andet menneske – du bliver nemlig i stand til at redde liv. Rent praktisk lærer du at udøve livreddende førstehjælp i form af hjertemassage og kunstigt åndedræt. Dette er evner, som du vil prise dig lykkelig for at have tilegnet dig, hvis du en dag er vidne til en ulykke i trafikken.