Grundig rengøring i Ebeltoft

Du har måske aldrig hørt om Ren HjemmeService, men netop i dag fejrer virksomheden 20 års jubilæum. Dette skyldes at der altid er blevet leveret grundig rengøring til alle kunder.

Virksomheden leverer rengøring i Ebeltoft og på resten af Djursland. 20 år i en konkurrencepræget branche er i sig selv et kvalitetsstempel, men hvordan leverer man så grundig rengøring?

 

Virksomheden leverer grundig rengøring gennem sine ca. 20 ansatte, en stor del af disse har fejret 15 års jubilæum og må derfor siges at have en god portion rutine og sans for resultater.
Medarbejderne udsættes ikke for unødigt pres i arbejdsdagene, derfor udføres rengøringen i Ebeltoft heller ikke på akkord, dvs. at en time – er en fuld times arbejde.
Ligeledes har alle medarbejdere sundhedsforskning, fri adgang til fitness og et stærkt sammenhold, oparbejdet gennem mange års tæt samarbejde ude hos kunderne og til sociale arrangementer.

 

I gennemsnittet har hver medarbejder under 2 sygedage pr. år og det er imponerende i en branche, som i gennemsnittet har 17,9 sygedage pr. år. pr. medarbejder.
For at være mange år i den samme branche skal man være dygtig, helt ud i fingerspidserne – det betyder også at med Ren HjemmeService som leverandør af din rengøring i Ebeltoft, kan du være sikker på at hver en krog, hylde og bruseniche gøres grundigere rent end hos de nærmeste konkurrenter, ellers havde hverken medarbejder eller virksomheden klaret så mange år i en hård branche.

 

Der er mange fordele ved at få et professionelt firma til at gøre rent i sit hjem, primært at der er rent – det giver sig selv, men også at der kan frigøres mange timer, som kan bruges på ting der er sjovere end at gøre rent, f.eks. familie, venner og arbejde.

 

Ren HjemmeService tilbyder først og fremmest stabil og grundig rengøring, men også et uforpligtende tilbud på lige netop din rengøringsopgave – store, små og privat eller erhverv, gør ingen forskel, du får gjort grundigt rent og så endda, af den samme medarbejder hver gang.