Guide til køb af vielsesringe

Din vielsesring er noget, du ønsker at bære for resten af dit liv, så den er nødt til at være perfekt! Uanset om du ønsker en traditionel vielsesring eller noget mere unikt, så er vores guide til køb af vielsestinge relevant.

Vielsesringe i ædle metaller
Valg af metal til din vielsesring er et godt sted at starte. Der er mange metaller til rådighed når det kommer til vielsesringe – alle med forskellige egenskaber og stilarter, som gør nogle mere egnede end andre.

Gultguld er et godt vielsesringe-valg for traditionelle brude og gomme-til-være.
Generelt er 22ct guld er for blødt til at bære hver dag, så overveje at købe en 18 karat, 14kt eller 9kt guld vielsesringe. Disse ringe er kombineret med stærkere metaller og er bedre egnet til kravene der stilles til en ring der benyttes hver dag.

Hvidguld
En vielsesring i hvidgul er den perfekte kompliment til en platin forlovelsesring.
Hvidguld vielsesringe er ofte belagt med rhodium for at forbedre deres udseende. Men det bør forventes denne plating forsvinder over tid. Ringe kan dog nemt pudse, hvilket gør din vielsesringkommer til at se udsom ny igen.

Platin vielsesringe
Disse vielsesringe bliver stadig mere og mere populære hos moderne par.
Den hvid-farvet metal er ekstremt hård og står sig godt til hverdagens slid. De er sjældnere end guld og meget dyrere, men en platin vielsesringe har det bedste holdbarhed.
Hvis en platin vielsesring ikke passer til dit budget kan du overveje at købe en palladium vielsesring i stedet. Palladium er blevet et populært alternativ til platin på grund af sin lignende farve og billigere pris.

Vielsesringe fra Jyderup Smykker