Horsens har hele pakken – Et kig fra en udefrakommende

Horsens er er by med mange muligheder og oplevelser. Udendørs og indendørs, for store og små, gamle og unge Horsens har noget at byde på til enhver smag.

En på opleveren

Er du ude efter at udvide din kulturelle og kunstneriske sans så er Horsens en by du burde tage med i overvejelserne. Byen byder på adskillige museer med hver deres historie at fortælle. Er det moderne kunst du er ude efter kan du lade dig inspirere af de mange værker at finde på Kunstmuseet. Du kan også udforske Horsens’ fødsel på Horsens Museum eller opleve landets forandringer på Danmarks Industrimuseum. Sidst men ikke mindst kan du tage på en lille rejse gennem tiden på Fængselsmuseet.

Er du mere til en tur udendørs byder Horsens på en ca. 52 km. lang natursti mellem Horsens og Silkeborg. Eller du kan tage forbi Lystbådehavnen, der ud over det smukke naturskønne område også byder på restauranter, havnekiosk, Strandpromenadens store grønne områder med rig mulighed for picnic, boldspil eller en cirkusforestilling i sommerperioden. Fra Lystbådehavnen kan du også tage på en lille sejltur ud og besøge den smukke ø Endelave i Kattegat.

Byen har også en god tendens til at opsætte og arrangere events til glæde for alle i området. Hvad end det er Gin & Tonic festival, dyrskue eller live koncert i Fængslet. Der er noget for enhver smag til alle aldre.

Byen har en solid rygrad

Skulle du have lyst til at slå dig ned i Horsens, rummer byen også et mangfoldigt erhvervsliv. Mangler du hjælp i hverdagen til dine diverse projekter, så har Horsens det du leder efter. For udover at du selvfølgelig kan finde en tømrer i Horsens til at klare dine byggeprojekter, så finder du også en murer, elektriker, smed, VVS, maler og såmænd har du også et firma lige ved hånden der kan komme og rive dine bygninger ned for dig. Sammen danner de et solidt grundlag for rigt og velfungerende erhvervs og byliv.

Horsens har også en placering der gør at den er omringet af nærliggende attraktioner. Du kan uden den store rejsetid komme til Legoland, ARoS kunstmuseum, Djurs Sommerland, Moesgaard Museum og meget mere.