Indretning af det perfekte hjemmekontor

Hjemmekontoret er det sted man gerne skulle have lyst til at gå hen, både for at arbejde og udfolde sig kreativt. Det er vigtigt at det er et rum hvor man har lyst til at være i, fremfor at blive liggende under dynen om morgenen, selvom arbejdsdagen egentligt burde være begyndt.

Det allervigtigste er at man kan holde til en hel dags arbejde, uden at blive unødvendigt belastet af u-ergonomiske arbejdsstillinger eller dårlig belysning, som er med til at gøre dig unødvendigt træt. Et hjemmekontor skal derfor også være en effektiv arbejdsplads i hjemmet, med mulighed for at invitere dine kunder og eventuelle samarbejdspartnere inden for.
Det er vigtigt at hjemmekontoret ligger lidt for sig selv. Hermed menes der at det ikke er optimalt at det placeres lige op af støjkilder og hverdagens andre triveligheder, såsom opvasken og andre overspringshandlinger. Det skal være et rum der indbyder til personlig fordybelse, inspiration og koncentration.

Nogle vil finde det helt naturligt at have et stort skrivebord, mens andre måske ønsker en komfortabel stol og store vægmalerier. Vigtigst er at man føler sig tilpas og motiveret for at yde et godt stykke arbejde.

I takt med et mere fleksibelt arbejdsmarked er der flere og flere virksomheder, der støtter sine medarbejdere i at skabe et hjemmekontor. Nogle virksomheder har faste regler for hvad og hvor meget de vil støtte sine medarbejdere med. Men har man et brændende ønske for at arbejde hjemmefra, vil langt de fleste virksomheder efterkomme det ønske.

I et hjem er det altid muligt at skabe et fristed, med den rette rådgiver og ekspertise får du ikke bare et skrivebord placeret i hjørnet, du får en løsning skræddersyet til dig og et rum, du ønsker at opholde dig i.

Som eksperter i bolig- og kontorindretning, kan vi vejlede og bistå dig i hele processen, fra start til slut i indretningen af den perfekte hjemmearbejdsplads. Vi skaber et sted hvor du kan trives og arbejde effektivt. Man kommer langt med den rigtige belysning, skrivebord og kontorstol, derfor er vi specialister i at skræddersy langtidsholdbare- og tidsløse indretningsløsninger.