Ingeniør konsulenter og bygningsingeniører

Q-Partners er en dansk drevet konsulentvirksomhed, med kontorer liggende henholdsvis i Aarhus, København og Poznań i det vestlige Polen. Hos Q-Partners tilbyder vi specialister inden for projektudførelse af ingeniøropgaver. Visionen for Q-Partners er, at tilbyde virksomheder professionelle ingeniørløsninger, til attraktive, konkurrencedygtige priser. Kontakt Q-Partners i dag og hør mere omkring vores ingeniør konsulenter.


Ingeniør konsulent

Mangler du eller dit firma en ingeniør konsulent med stor ekspertviden, så kontakt Q-partners. Vi har konsulenter med speciel viden, der indenfor mange områder løser lige netop jeres behov. Det kan være indenfor rådgivning af bygge og anlæg, miljø, maskinudvikling og informatik. Vores ingeniør konsulenter bestræber sig meget på at løse alle opgaver med stor fleksibilitet og høj kvalitet. Mange af Q-partners tidligere kunder har oplevet at deres kostpriser reduceres med op til 30-50% ved hjælp af små ændringer.


Bygningsingeniør

Med en q-partners bygningsingeniør er du sikker på, at den rådgivning du modtager kommer fra en højt uddannet ingeniør, som er i stand til at løse alle opgaver indenfor byggeriet, de laver omfattende beregninger af Vvs installationer, bærende konstruktioner og bebyggelsesplaner. Vores bygningsingeniører kan derudover hjælpe med at styrke og udvikle eksisterende bygninger og konstruktioner så de passer til nye behov og er i overensstemmelse med Eu- koder og andre standarder. Kontakt os i dag og hør mere om hvad, en q-partners bygningsingeniør, kan tilbyde din virksomhed.