Ipé terrassebrædder

Er tiden inde til en ny terrasse med brædder, så tjek Terrasseplanker.dk og gør en god handel. Her finder man nye terrassebrædder i god kvalitet og en lang holdbarhed. Virksomheden har efterhånden mange års erfaring inden for import og salg, af eksklusivt træ og har derfor en stor kendskab til hvilke træsorter, der egner sig mest optimalt til terrasser.  Igennem 25 år har virksomheden opbygget et tæt og solidt leverandørnetværk, af for eksempel træ til Ipé terrassebrædder. Der handles kun med leverandører, som sælger træ fra lovlige træproduktioner.

I webshoppen finder man blandt andet Ipé terrassebrædder. Disse brædder er fremstillet af GF-certificeret træ fra Sydamerika, hvilket sikre både Terrasseplanker og slutkunden, at træet er fældet lovligt. Farven på brædderne er olivenbrunt over i olivengrønt. Farverne vil med tiden ændrer sig, grundet vejr og vind. Dette er kun et plus, da de vil falde mere i, med naturen omkring. Træet er forarbejdet i våd tilstand, hvilket sikre at brædderne svinder marginalt i takt med fugtafgivelse.

Vælger man at anskaffe sig sine nye Ipé terrassebrædder hos Terrasseplanker.dk er man sikret en god oplevelse fra start til slut. De hjælper gerne med rådgivning vedrørende valg af terrassebrædder, ilægning og vedligeholdelse af den nye terrasse.