Jieldé Lamper

Forhandler af Jieldé lamper Det er ikke længe siden jeg første gang stiftede bekendtskab med de verdensberømte Jieldé lamper. Og jeg er blevet så vild med dem! Jeg går normalt ikke så meget op i  design og trends, men må blank indrømme at disse smukke lamper fra Jieldé, har fanget min interesse.

Lamperne er flotte og trendy, i et tidsløst design. Og bedst af alt så kan man købe dem i stort set alle farver, hvilket gør det nemt at finde en lampe i netop den farve man eftersøger til enten sit køkken, soveværelse eller stue.

Jieldé lamper så dagens lys for første gang i 1950érne. Jean-Louis Domecg havde på daværende tidspunkt behov for bedre arbejdsbelysning ved sit skrivebord og fik derfor ideen til disse smukke industrilamper. Efterspørgslen på lamperne steg markant i løbet af kort tid og allerede 3 år efter i 1953 var branded Jieldé en realitet.

Jieldé lamper er designet ud fra behovet om bedre arbejdsbelysning og med kravet om en holdbar lampe, idet lamperne skulle bruges på fabrikker. Det resultereret i Jieldé lamper med skjulte ledninger, som gør at lamperne er meget mere holdbare og derved kan holde i mange år.