Køb en hjertestarter og vær med til at redde liv

Et vigtigt supplement til førstehjælp ved hjertestop er en hjertestarter. Selvom det er førsteprioritet at yde førstehjælp ved hjertestop, kan en hjertestarter være med til at øge chancen for overlevelse ved hjertestop markant – faktisk helt op til 60 %.

Desværre overlever alt for få hjertestop, og derfor har Genstarthjertet.dk som mission at ændre dette ved at udbrede kendskabet til førstehjælp og hjertestartere. Det er vigtigt, at adgangen til hjertestartere er let og offentligt, så køb hjertestarter, hvad enten det er til det private hjem, den offentlige institution eller den private virksomhed. Genstarthjertet.dk udbyder de førende hjertestartere på markedet, der er kendetegnet ved både brugervenlighed og innovation, så du er sikret et produkt med høj kvalitet og professionalisme.  

Markedets hurtigste og mest innovative hjertestartere
Hvis du ønsker at få de førende hjertestartere, som er kendetegnet ved at være innovative og brugervenligt designet, så køb hjertestarter hos Genstarthjertet.dk. Vi har f.eks. produkter fra Defibtech, som tilbyder hjertestartere, der er kendt for sin innovation, design og brugervenlighed – de er bl.a. blevet prisbelønnet for dette i USA.

Defibtech View er et eksempel på et sådant produkt. Denne hjertestarter har helt unikt en interaktiv video, som via lyd og farvebillede guider brugeren igennem førstehjælp og brugen af hjertestarteren. Den har desuden også både dansk og engelsk tale, så alle kan være med. Med sin FPA-godkendelse kan den også bruges i luftfart. Dens praktiske design og lille størrelse gør den egnet til at have med på farten. Det er derfor et produkt i topklasse inden for hjertestartere.

Zoll AED Plus er et andet eksempel på en hjertestarter defineret ved høj kvalitet, som vi udbyder. Denne hjertestarter er kendt for sin brugervenlighed og er anbefalet af Hjerteforeningen. Den er særdeles brugervenlig i kraft af sine danske instruktioner i lyd og billede, og derudover er den robust bygget, så den kan udholde støv og vand. Mange store internationale virksomheder og institutioner – som Mærsk, Forsvaret og Folketinget – har valgt Zoll AED Plus. Det vidner om dens kvalitet og positive omdømme.

Genstarthjertet.dk – vi ønsker at redde liv
Genstarthjertet.dk har bl.a. som mission, at hjertestartere bliver mere udbredt i Danmark, så flere kan overleve hjertestop. Desværre er der stadig alt for mange, som dør af hjertestop i Danmark, men med større kendskab til førstehjælp og bedre adgang til hjertestartere kan dette ændres.

Køb hjertestarter fra Genstarthjertet.dk og vær i front, når det handler om redde liv. Det gælder både virksomheder, offentlige institutioner og private personer.