Lad os hjælpe dig med valget af firmagaver

Når du skal finde firmagaver, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i alle mulighederne. Du vil sikkert gerne finde frem til det, som skaber mest glæde for modtageren, men hvordan får du lige ideen til den perfekte gave? Når det drejer sig om firmagaver, er det også enormt vigtigt, at man signalerer det rette. Hos Langhoff tager vi gerne en snak med dig, om den signalværdi du vil tillægge dine firmagaver. Vi har mange års erfaring med at guide vores kunder i valg af firmagaver, så vi kan helt bestemt også finde en løsning til dig.

Find inspiration i vores online katalog

Har du brug for inspiration, så tag et kig i vore online katalog, hvor du finder en bred vifte af gaver. Du finder helt bestemt noget, der passer lige præcis til dine medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser. Vi kan tilbyde alt fra de helt klassiske gaver til hjemmet og diverse elektronik-gaver til designgaver og eksklusive gaver fra Hugo Boss. Du har også mulighed for at få din virksomheds logo på dine firmagaver.

Vi har alle de kendte mærker

Vi kan tilbyde et hav af kendte mærker. Så skal de næste firmagaver være fra Kähler, Royal Copenhagen, Philips, Hugo Boss, Rosendahl, Weber eller Kay Bojesen? Vi har dem alle samt mange andre mærker.

Har du brug for, at vi pakker gaverne ind, kan vi også hjælpe med det. Og skal gaverne leveres til én eller flere adresser, ordner vi selvfølgelig også det for dig.

Firmagave-Generatoren

Skal det gå ekstra stærkt, så benyt vores Firmagave-Generator, som hurtigt og nemt giver dig forslag til firmagaver. Det eneste du skal, er at svare på tre hurtige spørgsmål om pris, mængde og hvilken type gave, du kunne tænke dig. Så får du serveret et gaveforslag, som passer lige til dine behov – og det hele tager kun 2 minutter.

Gavevalgshop

Vil du være helt sikker på, at årets firmagaver falder i modtagernes smag, kan du vælge løsningen med gavevalgshoppen. Her kan modtageren selv logge ind og vælge lige præcis den gave, vedkommende falder for. Dette kan være en fordel, hvis din virksomhed er stor og dermed har mange forskellige medarbejdere eller kunder i forskellige aldersgrupper og med forskellig smag.

Som du kan se, har vi hos Langhoff en løsning til ethvert behov. Så besøg os på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om vores store udvalg.