Livreddende tip til dig der bor i Herning og omegn

Alt for mange dør i Danmark hvert år pga. pludseligt opstået hjertestop – faktisk er det hele 3500, som dør af dette. Disse mennesker kunne måske have været reddet, hvis hjælpen havde været i nærheden. I akutte situationer som hjertestop er det nemlig af meget stor vigtighed, at førstehjælp bliver udført så hurtigt som muligt. Faktisk falder overlevelseschancen med 10 % for hvert minut, man ligger bevidstløs uden at få ilt til hjernen.

Derfor er det vigtigt, at der uddannes så mange førstehjælpere som muligt. Genstarthjertet.dk har som mission, at dette skal ske i Danmark. De tilbyder førstehjælpskursus i Herning, som gør, at flere i dette område vil få mulighed for at kunne gennemføre et førstehjælpskursus og være forberedt på akutte situationer. De tilbyder et bredt udvalg af førstehjælpskurser, der henvender sig til både privat og erhverv.

Førstehjælpskurser kan betragtes som forsikringer: Man håber, man aldrig får brug for dem, men ved ulykker er de alligevel utroligt vigtige at have. Forsikr dig derfor med et førstehjælpskursus, som giver dig en ekstra ro og sikkerhed ved akutte situationer, hvor det er nødvendigt at udføre førstehjælp.

 

Bredt udvalg af førstehjælpskurser

Få f.eks. et kursus i, hvad du gør, hvis du oplever et hjertestop. Her lærer du, hvordan du skal reagere i forhold til dine omgivelser ved en sådan akut situation. Det kan være alarmering, råb efter hjælp og konkret viden om hjerte-lunge-redning og kunstigt åndedræt. Du får her et kursus med den nyeste opdaterede viden, som er defineret ved høj kvalitet og professionalisme.

Derudover kan du også få kurser, der er målrettet førstehjælp ved ulykker og sygdomme. Også hvis du er ved at tage kørekort til bil/MC/traktor, kan du få et førstehjælpskursus til dette specifikke formål.

Et førstehjælpkursus er både relevant for dig som privatperson og for dig som virksomhed.