Mangler du en tillidsvækkende tømrer i Viby?

Savner du en tømrer, som du kan stole på, bliver færdig til tiden og ikke pludselig tager højere priser end aftalt? Ønsker du at finde en håndværker, som lytter til dine spørgsmål og forslag, og som er åben og ærlig om muligheder og eventuelle udfordringer i forbindelse med dit byggeprojekt? Så skal du kontakte Tømrermester Magnus Bjerre, som er din lokale tømrer i Viby. Hos os kan du have tillid til, at tingene bliver gjort ordentlig og til tiden. Hvis vi har en aftale, kan du også regne med, at vi overholder den. Derfor kommer der ikke lige pludselig ubehagelige overraskelser i form af dyrere priser eller længere leveringstider end aftalt.

Erfaring med både store og små opgaver

Vi klarer både store og små projekter. Det er ligegyldigt, om du er i gang med at gennemrenovere hele huset eller bare skal have hjælp til at sætte dit nye køkken op. Vi tager gerne opgaven på os. Vi har stor erfaring som tømrer i Aarhus-området – bl.a. indenfor renovering og modernisering, nybygninger og tilbygninger, tagarbejde, terrasselægning og isolering, opsætning af køkkener, gulvarbejde og udskiftning af vinduer og døre.

Vejen frem er god service og kommunikation

Vi mener, at vi først kan varetage vores job til fulde, hvis vi har en fornuftig kommunikation med dig, så vi hele tiden er klar over, hvad dine ønsker og behov er. Ligesom det er vigtigt at levere et godt stykke arbejde, er det nemlig også vigtigt, at vi kan have en åben og ærlig dialog, så vi ikke går galt af hinanden. Derfor tager vi altid en indledende snak med vores kunder, før vi går i gang med arbejdet. Så ved vi, hvad dine drømme er, og vi får sammen en snak om, hvordan vi kan realisere disse drømme. På samme tid kan du også trække på vores erfaring, få svar på, hvad der kan lade sig gøre og få inspiration til dit byggeprojekt. Og hvis du er i tvivl om noget, så tager vi selvfølgelig også telefonen, hver gang du ringer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os enten via vores kontaktformular eller på telefon 29 71 24 25, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Så kan vi sammen finde frem til en løsning på lige præcis det, du går og drømmer om. Vi glæder os til at blive din foretrukne tømrer i Viby.