Nordik E-cigaret: E-cigaretten der ligner den traditionelle cigaret

Savner du den gamle følelse af at stå med en cigaret i hånden? Du er måske gået over til at bruge E-cigaretter nu, men det er bare ikke helt det samme at stå med sådan en i hånden. Den er en del større end en traditionel cigaret, den ser klodset ud, og den skaber måske lidt mere opmærksomhed, end du har lyst til. Det er også bøvlet at skulle fylde den med E-væske, for du glemmer jo altid at få din væske med, når du er hjemmefra – og så er det selvfølgelig på dette tidspunkt, den løber tør. Så står du i en rigtig dum situation.

Hvis du kan nikke genkendende til disse problemer, kan det løses med den smarte Nordik E-cigaret. Det er en E-cigaret, der ligner den traditionelle cigaret til forveksling. Den har samme størrelse og form, og den har et hvidt design, der ikke tiltrækker sig unødvendig opmærksomhed.

Slip for bøvlet

Du slipper også for at skulle blande og påfylde din E-cigaret. Det er nemlig en “engangs E-cigaret”, som ikke skal genopfyldes med E-væske, så det kan ikke være nemmere. Så nu er det slut med at glemme din E-væske eller med ikke at kunne have din E-cigaret i lommen eller tasken. Det hele er nemlig samlet i ét, og den fylder ikke mere end en almindelig cigaret.

Forskellige udgaver

Du kan få en Nordik E-cigaret i forskellige udgaver, så du helt sikkert finder lige præcis det, der passer til dine behov og præferencer. Du kan enten vælge engangs-udgaven, hvor hver E-cigaret svarer ca. til én pakke traditionelle cigaretter og har 200 sug i sig. I refill-udgaven er der i stedet 150 sug i hver E-cigaret, og hver enkelt svarer til 15 cigaretter. Selvom navnet kunne misforstås, kan refill-udgaven heller ikke genopfyldes.  

Få den bedste smag

For at få den bedste smag er det vigtigt, at du altid holder din E-cigaret tør og ren. Du får også den bedst mulige smagsoplevelse, hvis du bruger den færdig indenfor 7 dage efter, du er begyndt at tage den i brug.

Så nu er det slut med at irritere sig over en alt for stor E-cigaret, som både er upraktisk, bøvlet og opmærksomhedskrævende. Genoplev i stedet den vante cigaret-oplevelse med en Nordik E-cigaret, som du kan købe hos Dampbiksen.dk.