Ofelia bukser kan man også finde på Facebook!

Facebook er i skrivende stund det største sociale medier på Facebook. Denne platform er derfor som virksomhed ét vigtigt sted at være aktiv. Igennem Facebook kan man som virksomhed nå ud til nye og gamle kunder samt prikke til potentielle kunder.
Er man aktiv på Facebook som privat person kan man ikke være i tvivl om at, mange og her menes der rigtigt mange virksomheder er at, finde på Facebook. I dag er det næsten en tragedie hvis man som virksomhed ikke findes på Facebook og dermed ikke er blandt sine kunder, både nye, gamle og potentielle kunder. Som privat person forventer man at, man kan finde alle butikker på Facebook.

Én af de brancher der nyder rigtigt meget at af være en del af Facebook er danske modetøjsforretninger. Et godt eksempel er Nora & Frække Frode, en online modetøjsbutik med mærker som Ofelia tøj, Pep (det tidligere Peppercorn) og andre spændende mærker. Her finder man et godt og bredt udvalg af modetøj og accessoires såsom smykker og tørklæder. Sortimentet varierer selvfølgelig i takt med kollektioner, årstider og nye tiltag fra ejeres side.

Ofelia bukser og alt andet mellem himmel og jord!

Ofelia kjole

 

Karina Rosborg som er ejer af Nora & Frække Frode har mere eller mindre siden dag 1 været en aktiv profil på det sociale medie Facebook. I skrivende stund har profilen 7452 likes på siden, hvilket er yderste tilfredsstillende for en mindre online modebutik. Mange af disse likes følger også profilen og på den måde holder kunderne sig opdateret med konkurrencer, tilbud og nye kollektioner.

Man kan ligeledes læse butikkens anmeldelser fra kunderne, som giver et klart udtryk for at, Karina plejer og vedligeholder hendes kunder på den helt rigtige måde. Karina lægger rigtigt meget vægt på kundepleje og tilfredse kunder.

 

Karina udvælger personligt alt tøjet til shoppen fra Ofelia. Smukke Ofelia bukser, kjole, jeans, bluser mm. Hun har fingeren på pulsen og ved hvad hendes kunder eftersøger. Er man nysgerrig efter hvordan Karina benytter Facebook, som måske den vigtigste salgs kanal, så kan man følge hende på Facebook – søg blot efter Nora & Frække Frode!

 

Ofelia kjole, bukser, jeans
Ofelia kjole, bukser, jeans