Opskrifter med fisk, sunde fiskeopskrifter

Hvorfor vælge opskrifter med fisk frem for andre opskrifter? Fordi fisk indeholder en masse fiskeolier, mineraler og vitaminer. Med fisk får du jod og selen, fiskeolier og D-vitamin, hvilket er sundt og styrker kroppen. Med fiskeopskrifter fra Thorfisk får du muligheden for, at varierer mellem mange forskellige slags fisk og opskrifter. Er du f.eks. ikke til ben i fisk, ja så kan du vælge en af vores mange produkter, hvor vi på forhånd har fjernet fiskebenene for dig.

 

Opskrifter med fisk
Med vores lækre opskrifter med fisk, hjælper vi dig med, at spise sundt og varieret. På vores hjemmeside har vi lagt over 100 opskrifter med fisk. Vi har delt opskrifterne op i forskellige Temaer, f.eks. så kan du udvælge de fiskeopskrifter der er børnevenlige, til grill eller bare er gode som en hverdags fiskeopskrift. Ud over det kan du også vælge om det skal være fiskeretter lavet med Laks, Rødspætter, Torsk, ørred eller en af de mange andre fisk vi har i vores sortiment. Så find din næste opskrift med fisk på vores hjemmeside og få gang i den sunde livsstil.

 

Fisk og sundhed
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du spiser fisk flere gange om ugen. Det anbefales også at man varierer mellem de fede og de magre fiskearter, man kan også med fordel bruge fiskepålæg som en del af kosten. Fisk er forebyggende over for forskellige sygedomme, når du vælger at bruge en fiskeopskrift, så får du sunde n-3 fedsyrer eller omega-3 fedsyrer som er i fisk og skaldyr. Tjek alle vores lækre fiskeopskrifter ud på vores hjemmeside og forkæl dig selv og familien med sunde velsmagende fiskeopskrifter.