Panasonic Toughbooks – Historien bag

I 1997 blev Panasonic Toughbooks produktlinjen af bærbare indført. Disse computere er den oprindelige robuste mobile enhed. I dag fortsætter Panasonic Toughbooks med at sætte standarden for barske computing. Mens mange pc-producenter har forsøgt at udfordre det, har ingen overhalet Toughbook-serien med hensyn til ydeevne og holdbarhed. Disse maskiner er bygget til at overleve.

PANASONIC Toughbooks VS. Normale bærbare computere

Ligesom du ikke kan sammenligne en traktor til en sportsvogn, kan du ikke sammenligne en Panasonic Toughbook til et slankt forbruger laptop. Toughbook handler om holdbarhed og pålidelighed; funktion over desgin. Vi vil være den første til at indrømme, at de ikke er så smuk som den nyeste Apple laptop eller de slanke Ultrabooks tech bloggere savler over, men det er ikke pointen. De robuste bærbare computere er klar til at gå på arbejde.

Panasonic Toughbooks er på ingen måde et alternativ til high-end multimedia eller gaming laptops. De har ikke nethindenskærme, boutique grafikkort eller højttalere designet af en rap producent. De var ikke bygget til at konkurrere på præstationsbenchmarks. I stedet Panasonic Toughbooks funktioner afspejler de virkelige verden situationer de er tilbøjelige til at støde.

Panasonic Toughbooks

Og hvis du gerne vil spare penge når du skal til at købe Panasonic Toughbooks til din virksomhed så foreslår vi at du slår et smut forbi Micro Nordic http://micronordic.dk/panasonic/panasonic-toughbooks.html som sælger Panasonic Toughbooks og Toughpad til stærkt nedsatte priser.