Vagtfirma

Har man haft behov for ydelser leveret af et vagtfirma på et tidspunkt er man bevidst om, at der findes mange forskellige firmaer rundt omkring i det danske land. Dette skyldes at det er relativt nemt at oprette sit eget firma. Det kræver blot en autorisation fra Politiet og denne er ikke vanskelig at få.

Ansøger skal kunne opfylde følgende krav for at få autorisationen:

•   Ansøger skal være fyldt 25 år.
•   Ansøger har bopæl i Danmark.
•   Ansøger er myndig.
•   Ansøger er IKKE under konkurs eller har anmeldt betalingsstandsning.
•   Ansøger har ingen større gæld til det offentlige. 50.000,- og derover.
•   Ansøger har ren straffeattest.
•   Ansøger skal kunne drive vagtfirma på en forsvarlig og anstændiglig måde.

Det koster 5.000,- at ansøge om en autorisation og denne skal fornyes efter 5 år. Sker der ændringer såsom navneskift skal dette meddeles til Politiet senest 14 dage efter. En ændring koster 3.000,- i administrationsgebyr. På www.politi.dk kan man finde en liste over alle registrerede firmaer.

Mange vælger derfor at gå ind i sikkerhedsbranchen og forsøge sig som selvstændig vagt. Og det gør det vanskeligt for os der skal finde et professionelt vagtfirma, da det kan være yderste svært at finde frem til dem i mængden.

 

Hvilket vagtfirma skal man vælge?

Søger du efter et vagtfirma har jeg nogle gode råd til dig. Alt afhængig af hvad dit behov er, er det vittigt at undersøge følgende før du skriver under på en kontrakt eller blot siger ja tak til en mundtlig aftale.

•   Autorisation?
Som skrevet ovenfor skal et vagtfirma være registeret ved politiet. Du kan på Politiets hjemmeside finde en liste over alle firmaer i Danmark.

•   Har medarbejderne lovlige legitimationskort?
Den enkelte vagt skal godkendes af Rigspolitiet og skal til en enhver tid kunne fremvise et gyldigt kort med billede, personligt navn og navn på det firma som vedkommende er ansat i.

•   ISO 9001:2008 certificeret?
Jeg vil lige understrege at dette IKKE er et lovkrav men giver dig som kunde en sikkerhed for højere kvalitet og et professionelt vagtfirma. En såkaldt ISO 9001:2008 certificering er baseret på international kvalitet inden for ledelse mm. For at have denne certificering skal man som firma opfylde forskellige krav vedrørende omkostninger, effektivitet og kundetilfredshed.

•   Referencer
Forhør dig om vagtfirmaets referencer. På denne måde kan du hurtigt skabe dig et indtryk af firmaet – jo flere referencer og jo flere gengangere af kunder der findes jo bedre. Du finder ofte en liste over referencer på det enkelte firmas hjemmeside.

•   Tillid og tryghed
Hvad siger din mavefornemmelse? Er kommunikationen god?

 

Abexa opfylder alle krav

Lad mig hjælpe dig på rette spor. Søger du efter et professionelt vagtfirma så er Abexa den rette løsning. Abexa er et firma med mange års erfaring inden for alle ydelser. Vagtydelser som portvagt, fastvagt, dørmænd, eventvagt, butiksdetektiv, byggepladsvagt osv. De håndterer alle opgaver store som små.

Igennem mange års erfaring har firmaet opbygget et stort netværk af dygtige medarbejdere, som altid står klar til at give en hånd med. Med efteruddannelse sørger de for at medarbejderne har de rette kompetencer til at håndterer alle opgaver, store som små.

•   Abexa er autoriseret
•   ALLE medarbejdere har gyldige legitimationskort ved politiet
•   Abexa er ISO 9001:2008 certificeret
•   Abexa har en lang liste over referencer.
•   Tillid og tryghed er lig med Abexa

Abexa er selvfølgelig autoriseret og står på listen hos Rigspolitiet. Abexa har ligeledes styr på alle dokumenter som der skal søges i forbindelse med afholdelse af events mm. Når man skal afholde større private arrangementer og behovet for vagter opstår, er det ligeledes et krav at man som vært eller værtinde søger om lejlighedstilladelse. Du kan på Politiets hjemmeside se hvilke arrangementer der kræver en sådan tilladelse. Abexa rådgiver og vejleder gerne hvis behovet for dette opstår.

For at være medarbejdere hos Abexa kræves det at man har et lovligt vagtbevis – man kan derfor ikke komme i betragtning som vagt hos firmaet medmindre at man har taget et vagtkursus.

Abexa er ISO 9001:2008 certificeret og sætter en ære i at have en høj kundetilfredshed. De stræber for at have glade og tilfredse kunder hvilket tydeligt kan ses og høres på deres kunder. Abexa bliver løbende kontrolleret af Bureau Veritas samt af sikringsvagten.

Abexa har i flere år stået for sikkerheden ved blandt andet Made in Denmark – en stor golfturnering i Himmerland hvor der kommer professionelle golfspillere fra flere lande. NorthSide – stor musikfestival i Aarhus med flere tusind deltagere. Tinderbox, Food Festival, HAVEN mm. Dette er kun et lille udpluk af de events hvor Abexa har stået for sikkerheden.

Hos Abexa ved man hvor vittigt det er med tillid og tryghed. Et godt og stabilt samarbejde bygger på god kommunikation og en professionel håndtering fra start til slut. Det mærker vores kunder og derfor kommer de igen og igen.

Er du interesseret i at høre mere omkring Abexa så er du mere end velkommen til at kontakte dem på telefon 20 85 44 14 eller skrive en mail på info@abexa.dk. De glæder os til at høre fra dig.