Rengøring Middelfart

Hvis du leder efter et kompetent rengøringsfirma, der kan varetage din rengøring i Middelfart, så kan jeg klart anbefale dig at tjekke Koncept Rengørings hjemmeside ud.

Rengøring-Middelfart

Koncept Rengøring er et professionelt rengøringsfirma, som jeg i mange år har benyttet mig af til at varetage min rengøring i Middelfart. Jeg ejer en virksomhed med en snes ansatte, og man kan derfor hurtigt se på særligt gulvene, hvis de ikke bliver gjort ordentligt rene. Dengang da jeg startede mit firma, var der ikke ressourcer til at hyre professionelle rengøringsfolk, så jeg stod selv for den ugentlige rengøringstjans. I takt med, at virksomheden voksede og der kom flere ansatte til, så bestemte jeg mig for at henvende mig til nogle, der havde med professionel rengøring i Middelfart at gøre. Dette er ikke en beslutning, jeg har fortrudt et eneste øjeblik siden – det kan altså godt ses, at det nu er professionelle folk, der varetager den opgave. Aldrig har gulvene været så skinnende rene, som når Koncept Rengøring har været der. Og selvom jeg da synes, at jeg selv var grundig dengang jeg stod for rengøringen, så må jeg jo indrømme, at man godt kan se en væsentlig forskel fra dengang til nu. Man må bare erkende, at de rigtige rengøringstekniker og remedier gør en kæmpe forskel!

Koncept Rengøring er yderst effektive, og de benytter sig af de bedste produkter og metoder i branchen. Da de tager udgangspunkt i principperne fra LEAN, så har de formået at optimere alle deres rengøringsprocesser, og de kan derfor tilbyde deres kunder en særlig effektiv service. De udnytter tiden fuldt ud, når de er ude for at gøre rent – de har nemlig gjort deres forarbejde ordentligt og har derfor planlagt deres arbejdsrutine forinden, så de således kan gå struktureret til værks, når de er ude ved en kunde. Således reduceres al spildtid undervejs i rengøringen, og jeg som kunde føler, at jeg får det fulde udbytte af det, jeg betaler for.

rengøring-i-Middelfart-og-omegn