Reparation af alufælge

Vi tilbyder alle former for reparation af alufælge. Har du været på en kantsten så reparerer vi dine alufælge så du ikke kan se skaden efterfølgende. Vi tilbyder også opretning inden pulverlakering. Vi svejser altid skaderne og undgår på den måde skrøbeligt spartel. Det sikrer os en ren og stærk alufælg. Uanset hvilke udfordringer du har med fælgene, så hjælper vi dig hele vejen!

Vores erfaringer fortæller os at det i langt de fleste tilfælde bedre kan svarer sig at reparere gamle fælge fremfor at købe nye. Kvaliteten af originale fælge eller kvalitets brands som fx BBS er nemlig langt højere end på billigere kopifælge. Vidste du at din forsikring dækker skader på alufælge? – vi tilbyder opretning af skæve fælge og alle former for reparation af alufælge inden lakering. Vi har sammenlagt 8 års erfaring i branchen og det sikrer det bedste resultat. I vores showroom har du mulighed for at se et stort udvalg af farveprøver og eksempler. På vores webshop finder du aktuelle tilbud på reparation af alufælge, fælg rens og meget mere.

reparation af alufælge
reparation af alufælge

B2B aftale? – vi er din foretrukne partner. Vi har rigtig mange erhvervskunder som vi hjælper med alt fra reparation af gamle fælge, af- og på montering af dæk, til ændring af ET mål. Vi kan også hjælpe dig! Ring eller send en mail her allerede i dag så kan du få glæde af vores service allerede i morgen!