Sommerferie Fyn

Skal du på sommerferie på Fyn og ved ikke hvad er ferie på denne skønne ø bør indeholde? Vi har set nærmere på, hvad en Fyn sommerferie kan byde på.

Vi har gjort det at vi har set alle sommerferieaktiviteter på Fyn igennem og udvalgt, hvad du bør vælge på din sommerferie Fyn.

Efter at havde kigget på mange forskellige attraktioner på Fyn for hele familie har vi udvalgt Gorilla Park i Svendborg som et must, hvis du skal holde sommerferie på Fyn. Hvorfor? Se i det følgende:

Du kan nyde en smuk fantastisk dag sommerferien på Fyn i Skjoldemoses smukke grønne skove. Midt i den grønne idyl ligger Gorilla Park Svendborg, som er en enestående mulighed for en sjov og spændende sommerferieaktivitet. Parken består af 8 forskellige baner, med forskellige sværhedsniveauer. På Baboon, som er parkens letteste og laveste bane, bevæger du dig ikke højere end 1,5 meters højde, så her kan selv de mindste(helt ned til 4 år) være med. Men der er også rigeligt med udfordringer for de vilde gorillaer og hvis de tør kan give sig i kast med King Kong banen, kommer man helt op i 18 meters højde og får lov til at opleve et tarzansving som tarzan selv ville tøve med at prøve.

Sommerferie Fyn

Gorilla Park Svendborg er det ideelle sted, hvis man ønsker en aktiv feriedag fyldt med sjove udfordringer for hele familien. Foruden en sjov og spændende feriedag i trætoppene, er der i Gorilla Park Svendborg mulighed for overnatning i vores hængekøjehotel. Dette er en unik mulighed for i den smukke sydfynske natur. Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe en uforglemmelig sommerferiedag på Fyn i Gorilla Park Svendborg, så kan du gå direkte til vores bookingside, og sikre dig en brølende sjov oplevelse.

Save