Sonax fælgrens

Det har en stor signalværdi, hvis dine fælge er i pæn stand. Hvis de derimod ser lidt kedelige ud på grund af snavs, så henleder det en til tanken, at resten af bilen er holdt lige sådan. Så særligt, hvis du går rundt med salgstanker, så er det en rigtig god ide, at du passer godt på dine fælge.

 

At bruge dagen på at vaske sine fælge frister muligvis ikke, men det kan dog godt betale sig at gøre dette til en regelmæssig rutine. Det er nemlig noget nemmere at få et godt resultat, hvis man ikke lader der gå alt for lang tid imellem rengøringen. Bremsestøv har nemlig en tendens til at brænde sig fast, og hvis først dette sker, så er det næsten umuligt at få gjort fælgene rene igen.

 

Der er stor forskel på, hvor godt de forskellige midler til rensning af fælge virker. Men af egen erfaring kan jeg klart anbefale SONAX Fælg-Rens. Det er et virkelig effektivt produkt, der fjerner selv den mest genstridige tilsmudsning. Heriblandt olie-, gummi- og vejsnavs, og selvfølgelig også fastbrændt bremsestøv. Så hvis du er træt af at bruge unødvendigt mange kræfter på at rengøre dine fælge, så prøv SONAX Fælg-Rens. Her indgår god gammeldags knofedt ikke som en fast del af brugsanvisningen, og du kan således få rene fælge uden at få sved på panden.

 

Du kan blandt SONAX sortiment af Fælg-Rens også finde et skånsomt produkt, der er 100 % syrefrit. Så hvis du ønsker en grundig rengøring uden at risikere, at det går udover dine fælge, bremsekomponenter eller hjulbolte, så kan jeg anbefale SONAX Xtreme Fælg-Rens. Produktet er effektivt og virkelig nemt at anvende. Du skal blot spray SONAX Fælg-Rens på i et jævnt og dækkende lag, og lade det virke i 3-5 minutter indtil skummet bliver rødt. Brug derefter en ren svamp eller børste til at skrubbe med. Afslut med at afskyl dine fælge med en højtryksrenser. Du kan herefter nyde synet af dine skinnende rene fælge. Nemmere bliver det simpelthen ikke.