Styrk sammenholdet med udendørs udskejelser

Når temperaturen stiger over det ganske danske land, er det en udbredt holdning, at alting er bedre, hvis det foregår udendørs. Rundt omkring på folkeskoler og andre uddannelsesinstitutioner længes eleverne efter solens stråler, når de dagen lang sidder i støvede klasselokaler og kæmper mod enhver form for distraktion. Det samme gør sig gældende for de voksne, der vandt kampen mod distraktionerne og kom ud på den anden side – den anden side værende et åbent kontorlandskab, tætpakkede mødelokaler eller travle fabrikshaller.

Når solen skinner, længes vi efter at suge solens stråler til os. Det er en del af vores skandinavisk-nordiske DNA, fordi vi vokser op med indforståelsen om, at solen er en sjælden men kærkommen ven, der skal nydes i fulde drag, når den endelig er her. Det er også herfra talemåden “Skal du ikke ud at nyde det gode vejr?” kommer. Noget, man hører sig selv sige mindst én gang per forår. Nydelsen er nærmest obligatorisk, og at befinde sig indendørs i solskinsvejr vil af mange opfattes som værende decideret spild af godt vejr.

Tag dine ansatte med udenfor

Det er videnskabeligt bevist, at humør og energi ryger helt til tops, når vejret er godt. Det er derfor oplagt, at du som leder udnytter vejret til din fordel. Når du planlægger teambuilding med dine ansatte, er det mere end bare hensigtsmæssigt at lægge det i de lune måneder, så der kan være tale om outdoor teambuilding. At arrangere teambuilding, der kan foregå udenfor, sikrer, at dine ansatte går ind i det med højt engagement og får det maksimale udbytte ud af det. Derudover er der bare nogle aktiviteter, som ikke kan genskabes indendørs – eller som i hvert fald ikke bliver lige så gode – hvis man prøver at holde det indendørs.

Selvom Danmark ikke er det største land, så har vi heldigvis en hel del steder, hvor det er muligt at tage sine ansatte med til teambuilding – både indendørs og udendørs. Der er dog ikke noget, der ryster folk sammen, som at blive beskidte sammen, klatre, bestige, bygge bål, gå i naturen, få røde kinder. Alt det og meget mere kan du få, hvis du tager dine ansatte med til teambuilding hen over foråret og sommeren. Det er en god investering i din virksomhed og i dine ansatte og vil med garanti give den ultimative teambuildingoplevelse.