Tilsæt musik til dine strandture

Du kender det godt. Du er måske på vandretur i bjergene, på skovtur eller har en afslappende tur ved stranden. Og hvad er bedre end at have musik med dig? Problemet er bare, at mange trådløse højttalere ikke er så glade for det hårde, og især våde, terræn. Der skal næsten ingen sand, snavs eller vand til, før højttaleren står af. I stedet for at ærgre dig over endnu en ødelagt højttaler, er det måske tid til, at du anskaffer dig en vandtæt højttaler. Så behøver du nemlig ikke længere bekymre dig om, hvor du tager din højttaler med hen, eller på hvilket underlag du sætter den.

Vandtætte højttalere

Hos Scosche har vi et stort udvalg af højttalere, der kan modstå både vand, støv og andet skidt, så du finder helt sikkert en, der passer i din smag og til dit behov. Vi har i forskellige størrelser og designs. Har du f.eks. brug for en trådløs, vandtæt højttaler, der kan holde strøm i 15 timer, skal du have fat i en boomBOTTLE+. Den har indbygget et 6000mAh-batteri, som du også kan oplade din mobiltelefon fra. Har du 2 BoomBOTTLE+, kan du parre dem, så du får din musik i stereo.

Er du mere til en lidt mindre udgave, har vi boomBOTTLE H2O, som er modstandsdygtig over for stød, og som holder sig flydende, hvis du taber den i vandet. Er du interesseret i en endnu mindre trådløs højttaler, skal du tjekke boomBUOY ud. Dette er en højttaler, der passer lige ned i lommen. Så nu kan du have musik med på turen, lige meget hvor lille en oppakning, du har med dig. Den kan spille i op til 7 timer og er perfekt at tage med ved poolen eller til stranden, hvor den kan flyde ved siden af dig.

Produkter af høj kvalitet

Hos Scosche har vi det mål, at vi altid vil levere høj kvalitet og god service. Du kan derfor altid regne med, at vores produkter lever op til dine forventninger og holder til de strabadser, du udsætter dem for.

Så skal din næste selvforkælelse være en trådløs, vandtæt højttaler? Så lover vi dig, at dine strandture og trekking-ferier fremover kommer til at lyde lidt bedre.