Tim og Simonsen

 

Rib top med blonde. Bottle Green.Tim Og Simonsen top med blondeTim Og Simonsen leggins i sortTim Og Simonsen strop top med blondeSpaghetti strop top. Rød med bred blonde.

Har du hørt om mærket Tim og Simonsen? Det er simpelthen gået hen og blevet et af mine absolutte yndlingsmærker! Deres design er funktionelt, stilrent, og i en yderst høj kvalitet. Det betyder, at jeg kan gå i deres tøj om og om igen uden, at det sætter sine spor på tøjet. Mange andre bluser i mit skab er over tid blevet vinde og skæve, eller har mistet deres pæne farve, men lige mit Tim og Simonsens tøj er i lige så fin stand, som det var dengang, jeg købte det.

 

Og så er tøjet bare så funktionelt og anvendeligt! Jeg kan bruge deres basis-bluser til alt. Designets enkelthed gør det muligt at bruge tøjet til hverdag, men samtidig bærer tøjet præg af en så god kvalitet, at det også er muligt at bruge til mere festlige begivenheder. Jeg pifter ofte en af deres lækre blonde-bluser op med en nederdel og nogle lækre accessories, og så er jeg ellers klar til en tur i byen med veninderne.

 

Da tøjet er meget enkelt og stilrent, så er det ikke noget, du er nødt til at kassere i det øjeblik moden og sæsonen skifter. Du har garanteret også prøvet at købe et stykke tøj, som du i øjeblikket syntes var sagen fordi, at det passede med tidens tendenser, men som du allerede et halvt år efter, ikke følte for at gå i igen. Stilen kan nemlig hurtigt ændre sig, og så er det bare træls at have brugt mange penge på noget, som du kun fik brugt et par gange. Her fungerer det helt anderledes med Tim og Simonsens tøj, da det bare kan bruges igen og igen.       

 

Så hvis du ikke allerede er tilhænger af Tim og Simonsen, så smut ind på Nora og frække Frodes hjemmeside og køb dit første stykke tøj allerede i dag. Jeg lover, at du ikke bliver skuffet!  

 

Nora & frække Frode er online forhandler af Tim & Simonsen