Varmepumpe som varmekilde i Kolding?

Hvem er jeg?

Kort fortalt er jeg en ung kvinde på 36 år. Jeg er blevet skilt og er flyttet i et lille rækkehus med have til. Udover min lille hund Ferdiand bor jeg sammen med mine to børn på 5 og 8 år. Jeg har i sammenråd med banken valgt selv at investere i mit rækkehus – jeg har selv købt det. Huspriserne i Kolding er ikke så høje som i f.eks Århus og København og derfor er mulighederne for selv at købe noget større.

Mit rækkehus er fra 1983 og har ikke været igennem en renovering. Man kan godt se at der efterhånden er flere steder der trænger til en kærlig hånd. Nye vindruer og nye døre er snart en nødvendighed. Derudover trænger det meget til en gang hulmursisolering samt ny varmekilde.  Heldigvis blev der taget højde for disse omstændigheder inden jeg skrev under på en slutseddel hos ejendommælgeren. Jeg fik forhandlet prisen ned så det svarer nogle lunde til den udgift som jeg står over for.

Varmepumpe?

Fjernvarme er noget af det billigste inden for varme men jeg har desværre ikke mulighed for denne løsning her hvor jeg bor. Det er ellers billigt, nemt og miljøvenligt.  Fjernvarme er nok det jeg personligt selv ville ønske. Tanken om at jeg mere eller mindre ikke selv skal gøre noget for at få varme i gulvet, udover at betale min regning selvfølgelig er meget tiltrækkende.

Træpillefyr er også en mulighed men må konstatere at den løsning magter jeg helt ærligt ikke. Det er godt nok en billig løsning, både i drift og installation men langsigtet kræver det meget arbejde fra mig af. Og det magter jeg ikke. Mange vælger at skifte deres oliefyr ud med et træpillefyr men den gruppe bliver jeg altså ikke en del af.

Varmepumpe er den løsning jeg har valgt! Nemt, billigt og miljøvenligt – passer perfekt til mit lille rækkehus i Kolding. Den største ulempe ved denne form for varmekilde er at det godt kan støje lidt. Derfor rådes man til at hulmursisolerer sin bolig så støjen fra varmepumpen ikke trænger ind i huset. Og netop dette har været min plan hele vejen igennem, så det ændrer ikke noget for mig.

                                                                                       

Jeg bor jo i KoldinBilledresultat for koldingg og har derfor søgt efter en varmepumpe i Kolding. Jeg har brugt meget tid på at Google mig frem til en forhandler og har snakket med mange fra mit netværk for at finde frem til den rigtige installatør.

Jeg er kommet til den konklusion at Vagn O. Electric får opgaven – de har været yderste professionelle hele vejen igennem og vi har sammen fundet frem til den varmepumpe der passer bedst til mit behov. Denne el-installatør i Kolding har været på besøg hos mig hvor vi har drøftet alle mulighederne for ny varmekilde. De har ydet en god rådgivning og vejledning i forbindelse med min nye varmepumpe.

Jeg kan derfor kun give dem min bedste anbefalinger.